BEDRIJFSPROFIEL


TT Vervoersservice is nog een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring in het personenvervoer. De oorsprong van het huidige bedrijf ligt bij het echtpaar L. Teiwes welke in 1972 is begonnen met Taxi Travo Teiwes.

 

TT Vervoersservice richt zich voornamelijk op zakelijk personenvervoer en is, na reservering vooraf, 24 uur per dag inzetbaar.

 

TT Vervoersservice is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08104804. Bij de Inspectie Leefomgeving en Transport zijn wij bekend onder nummer P31884. Uiteraard zijn al onze voertuigen goedgekeurd als taxi en ook als zodanig uitgerust. Tevens zijn al onze voertuigen en inzittenden verzekerd volgens de richtlijnen van het betaald personenvervoer over de weg. U kunt dus gerust bij ons instappen. 

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Wij staan u graag te woord. Komen we er onderling niet uit dan kunt u terecht bij www.taxiklacht.nl Taxi Teiwes hanteert de Algemene Voorwaarden Taxivervoer van de KNV. Op verzoek sturen wij u een exemplaar toe.