ZORGVERVOER ZIEKENFONDSVERVOER


Vanwege de kleinschaligheid van ons familiebedrijf kunnen wij u een optimale kwaliteit van onze dienstverlening garanderen. Bij ons staat persoonlijke benadering voorop. Wij organiseren ziekenvervoer voor veel zorgverzekeraars. Om gebruik te maken van zorgvervoer dient u bij uw verzekeraar de aanvraag in te dienen. Betaling vindt plaats rechtstreeks via uw zorgverzekeraar of via een declaratieformulier. U ontvangt hier vooraf informatie over bij ons bedrijf. Houdt u tevens rekening met de verplichte jaarlijkse eigen bijdrage.

 

Diverse zorgverzekeraars sturen u naar een door hun gecontracteerde landelijke vervoerder. Hierdoor kan het zijn dat u als klant niet de kwaliteit krijgt u verwacht.  Wat vaak niet verteld wordt is dat u vrij bent om te kiezen met welke vervoerder u wenst te reizen. Neem kontakt met ons op wanneer u hier vragen over heeft.

 

Wij beschikken over het TX Keurmerk en de AGB Code / Vecozo. 

 

Vanwege de uitbraak van het Corona virus zijn er maatregelen genomen door de overheid voor de volksgezondheid. Uiteraard volgen wij deze op. Al onze dienstverlening gaat nu volgens het protocol voor taxivervoer opgesteld door KNV Taxi en het RIVM. 

 

Voor zorgvervoer kunt u kontakt met ons opnemen. Via vrijwel elke zorgverzekeraar is het mogelijk om zelf uw taxivervoerder te kiezen. Met enkele verzekeraars hebben wij een contract